INTRODUCERE

Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a website-ului www.MediaFactory.ro de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-ului, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-ul.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de confidentialitate”, care completeaza aceasta sectiune de “Termeni si Conditii”. Va rugam sa cititi in intregime politica de confidentialitate cu privire la datele personale prelucrate.

 

IDENTITATE

Website-ul www.MediaFactory.ro este proprietatea societatii KRONPIXEL SRL, cu sediul social în Brasov, Nicolae Balcescu 62, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J08/652/2021, și cod unic de înregistrare 43844550.

 

PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-ului www.MediaFactory.ro – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea KRONPIXEL SRL si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

 

UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului www.MediaFactory.ro.

Nu utilizati website-ul in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa il influentati sau sa il accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Navigarea pe website-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acesta, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul www.MediaFactory.ro, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorului legal de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor KRONPIXEL SRL este interzisa.

 

RESPONSABILITATE

KRONPIXEL SRL face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-ului www. MediaFactory.ro.

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, Palatul Suter SRL va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

– Disponibilitatea website-ului www.MediaFactory.ro sau operarea acestuia fara erori sau intreruperi.

– Compatibilitatea website-ului www. MediaFactory.ro cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea website-ului www. MediaFactory.ro se face pe raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand acest website, sunteti de acord ca KRONPIXEL SRL nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.

 

PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Echipa KRONPIXEL SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul website-ului, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, KRONPIXEL SRL rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

 

MODIFICARI

KRONPIXEL SRL isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestui website sau al oricarui continut publicat pe website in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre KRONPIXEL SRL si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.