Fotografie

Ce fel de fotografii facem? Fotografie de produs, fotografie comerciala (social media), sedinte foto (manechin si uman), fotografi portret, 3D, dar acceptam si alte proiecte custom.

Fotografiile de produs sunt din ce in ce mai prezente in mediul online, reviste, publicatii, cataloage, brosuri, pliante, afise samd.

Toate acestea au un mare impact vizual asupra clientului final.

Imaginea vinde, asadar orice afacere are nevoie de o imagine de cea mai buna calitate pentru a-si creste vanzarile. Toate fotografiile pot fi realizate in studioul nostru, dar si la resedinta clientului.

Vezi Proiecte

Productie Video

Fiecare proiect videografic realizat este unul de cea mai buna calitate datorita dotarii tehnice pe care o detinem si a experientei echipei noastre. Intotdeauna punem accent pe propunerile venite de la clientii nostri si lucram impreuna cu acestia inca de la ideea scenariului initial.

Media Factory asigura de asemenea si servicii de post productie ceea ce presupune procesare de efecte, imagini si sunet, plus grafica si animatie 2D si 3D.

Vezi Proiecte

Content Digital

Noi te facem vizibil in Online, prin:

Design-ul de identitate logo, slogan, atitudine vizuala, carti de vizita, brosuri, bannere, samd.

Branding / Re-Branding in cazul in care nu sunteti multumit de identitatea vizuala actuala a companiei dumneavoastra. Daca doriti o reimprospatare a brandului companiei, a colorimetriei sau a identitatii vizuale intru totul, atunci noi suntem oamenii de care aveti nevoie!

Ads Design pentru materiale destinate promovarii: creative FaceBook, Google, YouTube, samd.

Vezi Proiecte

Web Design

Media Factory va pune la dispozitie un pachet complet de servicii Web Design pentru orice tip de afacere. Design-ul Web al afacerii dumneavoastra dezvolta identitatea brand-ului, asadar, este necesar ca acesta sa inspire profesionalism, credibilitate, dar cel mai important calitate.

Solutiile de Web Design sunt furnizate pentru a raspunde tuturor cerintelor si pentru a fi adaptate oricarei platforme (desktop, tableta sau mobil).

Vezi Proiecte